Sledi nam:

V nogometni šoli ND Idrija sprejemamo nove člane!

1. mesec brezplačno!

KER IMAMO RADI NOGOMET!

V naši nogometni šoli se izobražuje in trenira več kot 120 otrok v vseh selekcijah do U15, za trenažni proces pa skrbi 8 licenčiranih trenerjev Nogometne zveze Slovenije. Seveda pa ne le treniramo, temveč tudi tekmujemo v tekmovanjih MNZ Nova Gorica! Številni naši nogometaši danes igrajo v tujini ter 1. SNL, kar dokazuje, da se v klubu z mladimi dela sistematično in uspešno, ND Idrija pa stalno skrbi, da se pogoji za delo ter strokovnost dela izpopolnjuje in nadgrajuje.

Postani član!

Nogomet je ekipni šport, ki zahteva predanost, delavnost in zbranost, hkrati pa mlade nogometaše opremi z življenjsko pomembnimi veščinami in znanji, kot so ekipno delo, samozavest in komunikativnost.

Si želiš tudi ti postati nogometaš? Pridruži se nam na treningu, spoznaj trenerje in ekipo, ter če ti bo všeč – prični s treningi in članstvom tudi ti! Za več informacij o selekcijah in konaktne podatke trenerjev lahko najdeš na stani o selekcijah!

Včlanitev je sedaj mogoča tudi preko spletnega obrazca!

DEJAN MARINAC

VODJA NOGOMETNE ŠOLE

Včlaniš se lahko tudi med igralno sezono!

V sezoni 22/23 znaša letna članarina 10€, mesečne vadnine pa so določene z vsakoletnim sklepom Upravnega odbora in v sezoni 22/23 znašajo 30€ za selekcijo U7, za preostale pa 35€. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo vodja Nogometne šole ND Idrija Dejan Marinac (, 051 419 213) oziroma predsednik ND Idrija Žan Menart (, 040 739 422).

Si že odločen in se želiš včlaniti? Izpolni kratko prijavnico, ter jo prinesi na enega od treningov!

ŽIGA FRELIH

ADAM GNEZDA ČERIN

DARIO KOLOBARIć

GAŠPER TRATNIK